Wie zijn wij

Wie zijn wij

foto Henk 2

Elevator pitch: waarom Henk Redmond van RCM?

Als Business Consultant bij Redmond Consultancy & Management RCM ben ik een autoriteit op het gebied van het benutten van Diversiteit & Inclusie (D&I) binnen organisaties. Mijn visie is dat D&I meerwaarde heeft voor organisaties, zowel in de leiding als op de werkvloer. Ik heb bij diverse grote organisaties (met tientallen culturen in het personeels- en klantenbestand), zoals KLM, Heineken International, ING, Zorgorganisaties en Uitzendorganisaties, ambitieuze D&I projecten succesvol uitgevoerd met behulp van een vernieuwde aanpak.

Met name de D&I-scan is als nulmeting erg handig, omdat ik organisaties in korte tijd op overtuigende wijze een helder beeld kan geven van de sterke- en verbeterpunten op een aantal cruciale aspecten van D&I op de werkvloer zoals gender, generaties en cultuur. Ook de communicatie, klantbejegening, empatisch vermogen en concurrentievoordeel zijn sterk verbeterd, hetgeen een netto besparing van 50.000 euro opleverde.

‘Divers’ samengestelde teams functioneren beter, mits de juiste condities worden gecreëerd en de culturele competenties zijn aangescherpt. Met organisatie- en procesverbeterprojecten kan ik u van dienst zijn, zodat u uw bedrijfsprocessen kunt versnellen, kosten kunt besparen en de kwaliteit van uw dienstverlening verder kunt verbeteren.

Ik ben maatschappelijk betrokken en heb een bi-culturele achtergrondDaardoor kan ik enthousiast en snel kwalitatief hoogstaande oplossingen op maat ontwikkelen en implementeren met een gezonde dosis humor en excellent teamwork. Afhankelijk van uw wensen en beoogde resultaten werk ik samen met associates.

RedmondDiversityInclusionManagementABNDialogueshouse22-04-09 598Doelgroepen die ik inspireer zijn:
– managers: coachend managen;
ondernemers: strategie-uitvoering;
(directie)teams: behalen van teamresultaten.

IT’S A COLORFUL WORLD!


RCM is in 2003 door Henk Redmond opgericht als pro-actieve organisatie van Business en Management Consultants met multicultureel inlevingsvermogen.

Wij hebben een multi-disciplinaire (o.a. bedrijfskundige, psychologische, training, coaching, ICT en HRM) achtergrond aangevuld met ruime leidinggevende ervaring, zowel in de profit als de non-profit sector.

Tevens beschikken wij over verschillende good practices uit uw branche. Wanneer bent u succesvol?

Missie:
Onze missie is om u te bedienen met behulp van een projectmatige aanpak zodat u de ‘brede’ diversiteit in uw organisatie optimaal kunt benutten.

Visie:
Onze visie is het bieden van oplossingen voor effectiever en slimmer samenwerken, zodat u op korte termijn meer rendement kunt behalen.


Belt u mij voor een gratis intakegesprek op 06-37115804 of +597 7573898. Maatwerk is mogelijk.